tisdag 14 februari 2012

Lite sång, lite dans, MYCKET naket i Hemsedal...

Vi har legat lite på latsidan med bloggandet. Vad skall vi skylla på:
-Mycket jobb?
-Lathet?
-Ointresse?
Eller har vi bara ägnat tiden åt att stå i backen, njuta av lediga stunder, jobbat galna afterskier, åkt längdskidor i månljuset, kollat film, rest hem till sverige, firat födelsedagar... Ja lite av varje helt enkelt.

Vardagar har vi redan innan berättat om att de kan vara lugna här i byn, igår var inget undantag.
Vilket ett gäng ungdomar från Göteborg tråkigt nog fick erfara igår. De dök upp några smågäng med både killar och tjejer som alla såg lika undrande och vilsna ut:

Vi är här på sportlovsveckan och vill festa!!?

Ja tyvärr ger jag dem till svar. Såhär ser det ut om ni inte är här på en helg. 
Möjligen skulle man kunna tajma in sin vistelse här då vi har någon av alla studentveckor eller andra arrangemang i Dalen, ex. Hemsedal360 eller 1:a Maj-helgen.
Som för en vecka sedan då vi hade BI(motsvarande Svenska Handelshögskolan) på besök i Dalen.
De som ryktesvägen inför sitt besök försökte boka in Avicii som DJ, dock gjorde han tydligen inte så små spelningar som för 1 200p? Hur som helst kom de hit och visade hur mycket norrmän gillar att festa.
Det var fest högt och lågt. Mest på Stavkroa och Hemsen, men tillochmed på Cafén fick vi vår beskärda del av festen då många av studenterna bodde här. Det började med att tjejerna stod nakna och rökte på utsidan (bra iaf att dom insåg att dom inte skulle röka i lägenheterna) och slutade med att det börjar läcka vatten genom taket rätt in i baren där man står och jobbar. Klassisk gammal badfest såklart, tummen upp på det!

Hursomhelst ville jag ju visa våra stackars svenska ungdomar vad de kan få uppleva i Hemsedal om de är här under rätt period:


Nu är Zacke och Bob hemma i Sverige, njuter av att få en smak av den "storstadscivilisationen" de är vana vid i Göteborg och att få träffa saknade vänner. Dock blev de snabbt förvånad saknade til Dalen som snabbt smög sig på, såsom både jag Arian kände då vi var hemma för ett par veckor sedan. 

Sverigebesök har vi här i Dalen också. Alltid trevligt med goda vänner hemifrån. 
Ni är alla hjärtligt välkomna upp såklart!!















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar