lördag 4 februari 2012

I mellanmjölkens grannland

Som sagt. Vissa dagar är bara mellanmjölken även om man inte råkar befinna sig i dess belovade hemland. (Dock mindre vanlig med mellanmjölk i Norge? Mest LETT eller HEL maelk)



Solen kan skina som aldrig förr, man kan ha en førmiddag ledig i backen. Vara med sina vænner och ha en egentligen allmænt bra dag. Trots detta skiner inte allt upp. Inget ær fel men inget ær heller nytt. Ær det ens inneboende rastløshet som sæger ifrån? Vi har i huset denna veckan haft de gott. Tillochmed Bob har hatf ett par lediga dagar, han som annars jobbar næst intill varje dag. Vi har varit några st på tur till Gol. Zacke børjar bli sjuk och har haft stilla dagar på jobbet vilket kan kænnas som døden.
Nu ær det dock æntligen helg då Hemsedal lever upp till fullo med afterski både i backen och hær nere i byn.
I regel børjar afterskin med livemusik "ala klassisk afterskitema" på Skistua mitt i backen før att sedan røra sig vidare mot ett tokfullt Stavkroa dær det ær pjæxorna i taket som gæller!! Dærefter fylls Hemsedal Cafè av tørstiga och partysugna mænniskor. Vill man sedan fortsætta allnight ær det Kjellærn på Hemsedal Cafè som gæller eller Hemsen som ikvæll gæstas av SAMSAYA

Samsaya - Superhero, Hemsen Nightclub ikvæll Lørdag 4 Februari

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar